Potera za masovnim ubicom u SAD; Nagrada 80.000 dolara onome ko pomogne u hapšenju

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 23:54

Potera za masovnim ubicom u SAD; Nagrada 80.000 dolara onome ko pomogne u hapšenju

Oko 200 pripadnika bezbednosnih snaga SAD tražilo je danas muškarca optuženog za ubistvo pet komšija u gradu Klivlend u američkoj saveznoj državi Teksas.

Kako se navodi, nudi se nagrada od 80.000 dolara za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja.

Za ubistvo pet osoba, među kojima je i osmogodišnji dečak, optužen je Fransisko Oropesa (38), preneo je Rojters. Oropesa se sumnjiči da je u petak uveče ubio komšije koje su ga prethodno zamolile da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da puca iz puške AR-15 jer su pucnji budili bebu.

"Zasad, nemamo nikakav trag o njemu", rekao je specijalni agent FBI iz Hjustona Džejms Smit.

Šerif Greg Kepers iz okruga San Hakinto rekao je da više od 200 snaga bezbednosti idu od kuće do kuće i traže osumnjičenog, usput pitajući građane da li imaju neku informaciju o Oropesi. Američki zvaničnici nude 80.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do hapšenja osumnjičenog.

Kepers je rekao da su dve žrtve, za koje se pretpostavlja da su iz Hondurasa, pronađene kako leže preko dvoje dece u pokušaju da ih zaštite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potera za teksaškim ubicom, ubio petoro komšija! SAD nude nagradu od 80.000 dolara onome ko pomogne u hapšenju (FOTO/VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 01.Maj.2023, 07:01

Za ubistvo pet osoba, među kojima je i osmogodišnji dečak, optužen je 38. godišnji Fransisko Oropesa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.