Potera za Bugarima

Izvor: RTS, 15.Sep.2010, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera za Bugarima

Interpol i dve američke agencije objavili poternice za 15 Bugara, koje terete za prevaru, krađu, falsifikovanje i narkobiznis. Za najtraženijim bugarskim državljanima traga šest države.

Petnaest Bugara, koji se terete za prevaru, krađu, falsifikovanje i narkobiznis, našli su se na poternici Interpola i dve američke agencije.

Za najtraženijim bugarskim državljanima traga šest države - SAD, Belorusija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Argentina, Hrvatska i Bugarska, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << objavio je sofijski dnevnik "24 časa".

Njihova imena, zajedno sa fotografijama, objavljena su na zvaničnim stranicama američke agencije za primenu emigrantskih i carinskih zakona i za narkotike, kao i na stranici Interpola.

Najviše naloga za hapšenje najtraženijih Bugara izdao je Interpol, a najveći broj poternica raspisale su SAD i Bugarska.

Prema istraživanjima sofijskog dnevnika, na spisku Biroa za alkohol, duvan, vatrena oružja i eksplozive, FBI, američkog poštanskog inspektorata, vojno-vazdušnih snaga, američke Agencije za zaštitu prirode i Evropola nema raspisanih poternica za bugarskim državljanima.

"Ne pokušavajte da locirate objekat. Ukoliko posedujete informaciju o mestu boravka osoba sa poternica, odmah prijavite najbližoj ispostavi institucije ili se javite nacionalnoj 'vrućoj liniji'", piše u većini saopštenja potrage, ističe sofijski list.

Amerikanci su u dve poslednje godine proterali ukupno 164 bugarska državljanina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠEST DRŽAVA TRAGA ZA 15 BUGARA

Izvor: Kurir, 15.Sep.2010

SOFIJA - Interpol i dve američke agencije objavili su poternice za 15 Bugara koje se terete za prevaru, krađu, falsifikovanje i narkobiznis. Za najtraženijim bugarskim državljanima traga šest država - SAD, Belorusija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Argentina, Hrvatska i Bugarska, objavio je sofijski...

Nastavak na Kurir...

Interpol traži 15 Bugara

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2010, 10:24

Interpol i dve američke agencije objavili su poternice za 15 Bugara, koje terete za prevaru, krađu, falsifikovanje i narkobiznis.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.