Postoje dve strane priče: Poznanici OTKRILI šta je prethodilo NESTANKU Lazara (26) iz Negotina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoje dve strane priče: Poznanici OTKRILI šta je prethodilo NESTANKU Lazara (26) iz Negotina (FOTO)

Da li ste ga videli?

Lazar Maksimović (26) iz Negotina nestao je pre šest dana posle jedne proslave u Smederevu i od tada mu se gubi svaki trag. Kako se saznaje, postoje dve strane priče šta se desilo pre nestanka nesrećnog mladića.

Pročitajte i:

Nesretni mladić poslednji put je viđen pre šest dana na parkingu hotela "Hamburg" u Smederevu, na novogodišnjoj žurcii svoje firme, i posle ga više niko nije video.

- Znali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se samo iz viđenja. Čula sam da se odselio u Smederevo i da se tamo super snašao. Svi u Negotinu ga traže, ceo grad je na nogama, a postoje dve teorije o njegovom nestanku. Ljudi svašta pričaju, jedni kažu da se posvađao sa devojkom, a drugi tvrde da se na parkingu svađao sa nekim baš to veče kada mu se gubi svaki trag - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Priča se da Lazar nije bio problematičan mladić.

- U mom prisustvu je uvek bio smiren i kulturan. Normalno se ponašao i pričao, nije bio problematičan. Svi smo se iznenadili kada smo videli da ga nema. Nadam se da ćemo ga što pre pronaći - dodaje izvor.

Policija je raspisala potragu za njim, ali za sada nema nikakvih tragova koji bi rešili ovu misteriju.

- Kako je malo više popio, kolege su ponudile Lazaru da ga povezu do grada, ali ih je on odbio. Nije pristao ni da mu pozovu taksi. Oni su otišli, a on je ostao na parkingu hotela "Hamburg" i tada je viđen poslednji put - navode u policiji.

Nestanak je, međutim, prijavljen tek u ponedeljak, pošto Maksimović nije došao na posao.

- Kolege su videle da ga nema i pokušali su da ga kontaktiraju telefonom, ali se nije javljao. Potom su se zaputili do stana u kome je nestali mladić živeo privatno, sam. Zvonili su i lupali. Kako nije otvarao, razvalili su vrata i videli da ga nema ni kući. Otišli su u policiju i prijavili nestanak - kažu u policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.