Poštar i humanitarac iz Kuršumlije postao član GO DS-a

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštar i humanitarac iz Kuršumlije postao član GO DS-a

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) donelo je odluku da iz Fonda "Ljuba Davidović" pomaže porodice koje su socijalno ugrožene, a među prvima biće jedna porodica iz Kuršumlije koju je do sada sopstvenim sredstvima pomagao poštar Filip Filipović.

Filip Filipović (28), poštar i upravnik pošte u Kuršumlijskoj Banji svakodnevno prikuplja i odnosi pomoć za oko 40 porodica u selima uz administrativnu liniju s KiM

 

Predsednik DS Dragan Đilas predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je novinarima Filipovića, o kojem se već govorilo u medijima, i uručio mu je poklon stranke.

 

- Filip treba da bude uzor svima nama u DS - rekao je Đilas i otkrio da je mladi poštar odbornik demokrata u Kuršumliji i da će biti kooptiran u Glavni odbor stranke.

 

Filip Filipović (28), poštar i upravnik pošte u Kuršumlijskoj Banji, svoju platu nesebično deli s mnogima kojima je materijalna pomoć potrebna - učenicima kupuje školski pribor, starima u udaljenim planinskim selima nosi hranu i lekove, nedavno je sam finansirao obnovu pošte, a onda i gradnju fontane ispred pošte.

 

Poštar junak Kuršumlijske banje - brine o deci i starima u planinama

On svakodnevno prikuplja i odnosi pomoć za oko 40 porodica u selima uz administrativnu liniju s Kosovom i Metohijom. Zahvaljujući njemu, prošle godine je devetoro učenika škole u Kušumlijskoj Banji prvi put bilo na ekskurziji do Kruševca i Jagodine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.