Poštanske marke za istaknute umetnike Srbije i Nemačke

Izvor: Beta Video, 09.Feb.2022, 12:54

Poštanske marke za istaknute umetnike Srbije i Nemačke

BEOGRAD - Pošta Srbije i Ambasada Savezne Republike Nemačke u Srbiji, promovisali su danas u Gete institutu u Beogradu emisiju prigodnih poštanskih maraka „Srbija–Nemačka 100 godina od rođenja velikih umetnika”. Prisustvovali su vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević i ambasador Nemačke Tomas Šib.(pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simboličan način damo doprinos daljoj izgradnji čvrstih veza Srbije i Nemačke

Izvor: Beta Video, 09.Feb.2022

BEOGRAD - Životi tih umetnika i njihova umetnost su odabrani da svedoče o dubokoj povezanosti Srbije i Nemačke, rečeno je na promociji kojoj su prisustvovali vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević, ambasador Nemačke Tomas Šib, predstavnik Ministarstva spoljnih poslova Srbije...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Pošta Srbije: Promovisane poštanske marke u čast velikih umetnika Srbije i Nemačke

Izvor: Danas, 09.Feb.2022

Pošta Srbije i Ambasada Nemačke u Srbiji promovisali su danas u Gete institutu u Beogradu emisiju prigodnih poštanskih maraka "Srbija–Nemačka 100 godina od rođenja velikih umetnika", priređenu u čast velikana umetnosti druge polovine 20. veka, Jozefa Bojsa i Dimitrija Bašičevića Mangelosa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.