Pošta Srbije emitovala doplatnu poštansku markicu Krov 2024

Izvor: Beta Video, 15.Apr.2024, 12:37

Pošta Srbije emitovala doplatnu poštansku markicu Krov 2024

BEOGRAD - Pošta Srbije emitovala je danas doplatnu poštansku marku ``Кrov 2024``, u cilju pružanja podrške u rešavanju stambenih potreba ugroženih porodicama, izbeglica i interno raseljenih lica kupovinom seoskih domaćinstava. Vršilac dužnosti direktora Pošte ZoranĐorđević i komesarka Nataša Stanisavljević zalepili su zajedno poštanske marke na razglednicu, koja je poslata porodici Brkić iz Loznice, koja je jedom od humanitarnih akcija rešila stambeno pitanje. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošta Srbije uvek spremna da pomaže

Izvor: Beta Video, 15.Apr.2024

BEOGRAD -Vršilac dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević istakao je da je stambeno zbrinjavanje najugroženijih porodica od vitalnog značaja za izgradnju održivih i pravednih društava i zajednica.``Pošta Srbije, svaki put kad je u pitanju inicijativa Vlade Srbije, kad god se radi o bilo čemu...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.