Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte duet Maroon 5 i Kendrika Lamara (VIDEO)

I ranije nego što smo očekivali stigla je zvanična verzija saradnje Maroon 5 i Kendrika Lamara. Bend je pjesmu već izvodio na svojim koncertima, doduše bez pomoći Lamara.

"Don't Wanna Know" napisao je bend zajedno s K. Dotom, Džejkobom Kašerom, Džonom Rajanom i Amarom Malikom, a producirali su je Beni Blanko, The Arcade i Lui Lastik. Mnogo saradnika kao što vidite, ali pjesma definitivno nije povuci-potegni. Naprotiv, pesma je primjer "manje je više".

"I don't >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << wanna know, know, know, know, who's taking you home, home, home, home", pjeva Adam Levine u zaraznom refrenu.

Predosjećamo da je pred nama novi hit jesen/zima 2016.

Procijenite sami...

(MTV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.