Poslušajte: Ava snimila duet!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte: Ava snimila duet!

Ava Karabatić nedavno je najavila početak svoje pevačke solo karijere, a snimila je i dva dueta. Prvi s pulskim bendom "Ulični parlament", a drugi s hrvatskom folk pevačicom Marinom Godanj (28) koja je napisala tekst pesme "Ljubavnica" dok je za muziku i aranžman zadužen studio "Ethnomaniac".

Starleta Ava Karabatić

 

- I nek' me sile tame pronađu, ja ću se boriti kako znam al' nikad nikome biti neću druga ni poslednja. I nek' me suze i tuge razbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ovoj boli bez granica al' neka bira između nas jer neću biti ljubavnica - stihovi su refrena folk-hita kojeg su snimale dva sata.

 

- Ava je sve snimila iz prve. Bila je tačna i profesionalna, a i mene je iznenadila lakoćom kojom je to odradila - pohvalila je Marina, koja već godinama peva u narodnjačkim klubovima, Avu koju je upoznala u Puli.

 

Poslušajte ovaj duet:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poslušajte: Ava snimila duet!

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Ava Karabatić nedavno je najavila početak svoje pevačke solo karijere, a snimila je i dva dueta. Prvi s pulskim bendom „Ulični parlament“, a drugi s hrvatskom folk pevačicom Marinom Godanj (28) koja je napisala tekst pesme „Ljubavnica“ dok je za muziku i aranžman zadužen studio „Ethnomaniac“.. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.