Poslovni forum Srbije i RS: Dolazi i novi ministar privrede Željko Sertić

Izvor: Kurir, 08.Sep.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovni forum Srbije i RS: Dolazi i novi ministar privrede Željko Sertić

Privredne komore Srbije i RS definisaće prioritete za unapređenje saradnje kroz sektorsku privrednu saradnju, zajednički nastup na trećim tržištima, zajedničke projekte i saradnju u oblasti usluga

BEOGRAD - Privredna komora Srbije i Privredna komora Republike Srpske organizovaće danas poslovni forum u Beogradu kako bi unapredile privrednu saradnju. Forum će otvoriti potpredsednik PKS Slobodan Samardžić i predsednik Privredne komore Republike Srpske Borko Đurić a, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su najavili organizatori, govoriće i novi ministar privrede Željko Sertić i potpredsednik vlade i ministar nauke i tehnologije u Vladi Republike Srpske Jasmin Komić.

Poslovni forum biće održan u PKS u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji". Privredne komore Srbije i RS će definisati prioritete za unapređenje saradnje kroz sektorsku privrednu saradnju, zajednički nastup na trećim tržištima, zajedničke projekte i saradnju u oblasti usluga.Tom prilikom biće održani razgovori predstavnika vlada i komora, kao i bilateralni razgovori privrednika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.