Poslednji momenti pred smrt: Kamera zabeležila pad padobranca koji je na Olimpijadi glumio Bonda

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji momenti pred smrt: Kamera zabeležila pad padobranca koji je na Olimpijadi glumio Bonda

Video koji je odobrila porodica pokojnog padobranca sa Olimpijskih igara, Marka Satona, prikazuje poslednje momente pred njegovu smrt.

Mark Saton, padobranac koji je glumio Džejms Bonda na Olimpijskim igrama, poginuo je na Švajcarskim Alpima nakon što mu se padobran nije otvorio pri skoku iz hilihoptera.

Njegova porodica je dala pristanak da se prikaže video u kome on provodi poslednje trenutke pred skok, kao i deo takmičenja u kome je pao u svoju smrt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Mark je sa grupom prijatelja i kolega ušao u helihopter i spremao se za skok, neznajući šta ga čeka, a na snimku se može videti kako ga je vetar u jednom trenutku okrenuo na drugu stranu, nakon čega je počeo da pada.

Mark je skočio zajedno sa Tonijem Urgalom, njegovim sunarodnikom, koji je samo mogao da gleda nesrećni čin, i koji je odlučio da se povuče iz ove discipline nakon Markove smrti.

Kada je sleteo na zemlju i ispričao svima šta se desilo, krenula je grupa potraga za Markom, ali je nažalost on već bio mrtav.

Ostali skakači su odlučili da njemu u čast nastave takmičenje drugog dana i da svoje pobede posvete njemu.

VIDEO> Pogledajte poslednje snimke pred smrt Marka Satona:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momenti pred smrt: Poslednji let Džejms Bond kaskadera

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

Video snimak čije je objavljivanje odobrila porodica kaskadera Marka Satona prikazuje poslednje momente pred njegovu smrt...Mark Saton, padobranac koji je glumio Džejmsa Bonda na Olimpijskim igrama, poginuo je na švajcarskim Alpima nakon što mu se padobran nije otvorio pri skoku iz helikoptera...Njegova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.