Poslednji deo Hobita kasni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2013, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji deo Hobita kasni

LOS ANĐELES -

Poslednji deo trilogije "Hobit" će se naći pred publikom 17. decembra 2014. godine, pet meseci kasnije nego što je planirano, saopštio je studio Vorner Bros.

"The Hobbit: There and Back Again" (Hobit: Tamo i ponovo nazad) trebalo je da se nađe u bioskopima u julu 2014. godine.

Prvi deo trilogije "Hobit: Neočekivano putovanje" u bioskope je stigao u decembru 2012, dok će se drugi deo trilogije "The Hobbit: The Desolation of Smaug" naći u bioskopima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovog decembra, prenosi Rojters.

"Uzbuđeni smo što ćemo završiti trilogiju na isti način kao što smo je i započeli - tokom praznika kada bioskopi vrve od posetilaca", rekao je Den Filman iz Vorner brosa.

Trilogija "Hobit" prethodi serijalu "Gospodari prstenova", za koji je reditelj Piter Džekson pre skoro 10 godina dobio tri Oskara.

Prvi film "Hobit" je na blagajnama širom sveta zaradio 981 milion dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kasni poslednji deo Hobita

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2013

Poslednji deo trilogije "Hobit" naći će se pred publikom 17. decembra 2014. godine, pet meseci kasnije nego što je planirano, saopštio je studio Vorner Bros.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.