Izvor: S media, 30.Dec.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dan ove godine pretežno sunčan: U novogodišnjoj noći suvo, uz mraz

U Srbiji će sutra u toku dana biti pretežno sunčano, samo se u nižim predelima ocekuje duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti i dnevna temperatura iznosiće od nula do pet stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, ujutru će biti slabog i umerenog mraza i magle mestimično, a minimalna temperatura biće od minus sedam do minus dva stepena. Duvaće slab vetar, promenljivog smera.

I u Beogradu sutra ujutru slab mraz i magla, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dana će biti pretežno sunčano, samo se u nižim delovima grada očekuje duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti.

Jutarnja temperatura u glavnom gradu oko minus dva, maksimalna oko dva stepena. Duvaće slab vetar, promenljivog smera.

U novogodišnjoj noći suvo, slab i umeren mraz i mestimično magla. Temperatura od minus šest do nula stepeni.

Izgledii vremena za narednih sedam dana:

Do ponedeljka (7. januara), u utorak i sredu jutro mestimično maglovito sa slabim i umerenim mrazem. Po kotlinama i rečnim dolinama moguće je zadržavanje magle i tokom pre podneva. U toku dana pretežno sunčano.

Od četvrtka umereno oblačno i uglavnom suvo, samo u subotu prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, u planinama sa snegom.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nema zime za Novu godinu, sneg tek od petka

Izvor: Blic, 31.Dec.2012, 11:43

Novu 2013. godinu dočekaćemo bez prave zime - snega, vetra i niskih temperatura. U novogodišnjoj noći očekuju se temperature od nula do minus pet stepeni, dok će u toku dana biti preteženo toplo sa maksimalnih šest stepeni. ..Prvog dana Nove godine dočekaće nas hladno i maglovito jutro sa mrazom...Vremenski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.