Posle sunčanog perioda sledi zahlađenje: Evo kada ponovo stiže sneg

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sunčanog perioda sledi zahlađenje: Evo kada ponovo stiže sneg

Meteorolozi za narednih nedelju dana prognoziraju zahlađenje i niže temperature UMERENO do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom i vetrom, vremenske su prilike koje nas očekuju danas u Srbiji. Najniže temperature biće od jedan do šest stepeni Celzijusa, a najviše od devet do 14. U nedelju, posle mestimično maglovitog i tmurnog jutra i prepodneva, sledi razvedravanje. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, a temperature će dostići 14. podelak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prvog dana iduće sedmice biće suvo i toplo u većem delu zemlje, sa sunčanim intervalima. Kiša se, uz povećanje oblačnosti od sredine dana, najpre očekuje na severu Vojvodine. U toku popodneva, padavine će se proširiti i na zapadnu i jugozapadnu Srbiju, a u toku noći i na centralne krajeve. Jedino će se na istoku i jugoistoku naše zemlje zadržati suvo vreme. Duvaće uglavnom umeren vetar, a temperature će biti od jednog stepena ispod nule do 17 stepeni. U utorak stiže zahlađenje. Biće pretežno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, a na planinama sa snegom. I dalje će duvati umeren vetar, a temperatura će biti od najniža dva stepena do najviše devet stepeni Celzijusovih. U narednih pet dana nastaviće se česta naoblačenja sa kišom, a na planinama sa snegom. Temperture će biti slične kao prethodnih dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nakon toplijeg vikenda, stiže KIŠA I PAD TEMPERATURE:U pojedinim delovima Srbije biće i SNEGA

Izvor: Blic, 07.Dec.2019

U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo i mestimično maglovito. Sredinom dana delimično razvedravanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.