Posle priče koja ŠOKIRALA SRBIJU: Pod istragom Romkinja koja je prodala ćerke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle priče koja ŠOKIRALA SRBIJU: Pod istragom Romkinja koja je prodala ćerke!

Radmila Mikulović je ispričala da je mlađu ćerku prodala za 99.000 nemačkih maraka

Nakon priče o Radmili Mikulović iz sela Tešnice nadomak Aleksinca koja tvrdi da je lično prodala dve ćerke i unuku za stotine hiljada evra; Više javno tužilaštvo je pokrenulo istragu.

- Na osnovu obaveštenja i dokaza koje će tužilaštvo prikupljati preko odgovarajućih institucija, biće proverene sve okolnosti koje su relevantne u pogledu eventualnog izvršenja dela trgovine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudima - navode iz tužilaštva.

Podsećamo, trgovina maloletnim Romkinjama i ugovoreni brakovi među decom i dalje postoje u nekim delovima Srbije, a .

- Kada se u porodici rodi žensko dete, mi odmah kažemo da smo bogati. Stariju ćerku sam prodala za samo 10.000. Za unuku sam uzela 20.000 evra, a za sav taj novac sam sazidala kuće. Niko neće uspeti da iskoreni taj naš običaj - pa ni država!

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.