Posle pijanstva, Maraja Keri lansira marku šampanjca

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pijanstva, Maraja Keri lansira marku šampanjca

Američka pevačica Maraja Keri najavila je da pokreće novi brend - sopstveni šampanjac koji će nositi naziv “Anđeo“ (Angel).

Na svojoj Tviter (Twitter) stranici Maraja je napisala: “Šampanjac Anđeo Maraje Keri uskoro stiže!“

Da li se na ovo odlučila posle dodele nagrada na filmskom festivalu u Palm Springsu, kad je na binu izašla pijana k’o letva, pa je rešila da ide dalje kako je život nosi, ili je u pitanju čisto ekonomska odluka - pokazaće vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tek, Maraja je priznala da je tog dana “popila nekoliko pića, a da je malo jela“, a kako je to izgledalo možete da vidite na video klipu koji je pred vama...

Ne računajući više nego uspešnu pevačku karijeru, Maraja Keri ima i sopstvenu liniju parfema, a nekoliko puta se pojavila na filmu. Udata je za glumca i repera Nika Kenona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.