Izvor: RTS, 26.Jan.2022, 07:03

Posle jutarnjeg mraza dan topliji

U zemlji i jutarnja i dnevna temperatura u porastu. Tokom dana biće pretežno oblačno, povremeno sa slabim snegom. Najviša dnevna temperatura od 0 do 5 stepeni.
Posle jutarnjeg slabog i umerenog mraza, tokom dana u Srbiji pretežno oblačno, povremeno sa slabim snegom. Više padavina na istoku i jugoistoku zemlje.

Jutarnja temperatura od -11 do -3 stepena, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni.
Narednih dana umereno do potpuno oblačno i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postepeno toplije. U brdsko-planinskim predelima sa snegom, a od petka i u nižim predelima kiša, susnežica i sneg.
U četvrtak bez padavina i živa u termometru i do osmog podeljka.
Meteorolog Nedeljko Todorović rekao je za RTS da "izlazimo iz minusa", ali da će u februaru biti još snega.  
Od danas kreće blagi porast temperatura, izjavio je direktor RHMZ-a Jugoslav Nikolić, te istakao da ne postoji rizik za ekstremno hladne talase i ekstremno velike količine padavine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Topliji dan pred nama, jutarnji mraz popušta

Izvor: B92, 26.Jan.2022

Posle jutarnjeg slabog i umerenog mraza, tokom dana u Srbiji pretežno oblačno, povremeno sa slabim snegom...Od danas će na severu, a od četvrtka i u ostalim krajevima zemlje jutarnji mraz oslabiti, a zatim se očekuje i postepeni porast dnevnih temperatura, saopštio je RHMZ...Ujutru će u Srbiji...

Nastavak na B92...

Vremenska prognoza - 27. januar

Izvor: RTS, 26.Jan.2022

Umereno do potpuno oblačno, toplije i uglavnom suvo. U Negotinskoj Krajini sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni. Najviša temperatura od 3 do 10 stepeni. Uveče i tokom noći kratkotrajno razvedravanje, a na severu Srbije u drugom delu noći novo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.