Posle dva dana protesta - taksisti besplatno voze Beograđane

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle dva dana protesta - taksisti besplatno voze Beograđane

Ugovorna privredna taksi komora Srbije saopštila je da će od 2. oktobra taksisti koji već dva dana blokiraju Beograd zbog protesta besplatno prevoziti građane

Vožnja će biti besplatna na trasama protestne vožnje.

Taksisti su naveli da je to najmanje što mogu učiniti da smanje, kako su istakli, tegobe građana.

"Uzimajući u obzir da našim sugrađanima svojim protestnim vožnjama otežavamo obavljanje njihovih aktivnosti, što svakako nije naša namera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želimo da im u maloj meri to kompenzujemo", navodi se u saopštenju.

Taksi komora započela je juče svakodnevne protestne vožnje u Beogradu kao izraz, kako su naveli, nezadovoljstva zbog nesprovođenja zakona o prevozu putnika, čime su izazvane velike gužve u saobraćaju u Beogradu.

Taksisti će nastaviti i sutra protest i blokadu šireg centra Beograda od 13.00 do 15.00 sati.

Prema najavama taksi udruženja, protestne vožnje biće organizovane i narednih dana od 13.00 do 15.00, sve dok, kako kažu, nadležni ne počnu da poštuju zakone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.