Posle burnog vikenda, bez dužeg zadržavanja na granicama

Izvor: RTS, 05.Avg.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle burnog vikenda, bez dužeg zadržavanja na granicama

U Srbiji se očekuje umereniji intenzitet saobraćaja na auto-putevima i ostalim frekventnijim pravcima, dok će broj vozila biti povećavan unutar gradova, ali i na njihovim prilaznim putevima, saopštio je Auto moto savez Srbije.
Vremenski uslovi za vožnju su, navodi AMSS, mnogo povoljniji i lakši, sem slabe magle i sumaglice koje može biti u jutarnjim ili večernjim satima pored reka u kotlinama ili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preko planinskih prevoja.

Prema informacijama Uprave policije zadržavanja iz Srbije ka Hrvatskoj i na putnički i teretnim terminalima su do 30 minuta. Na ulaz u Srbiju čeka se, takođe, do pola sata.
Na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko tri sata, jer je puna međuzona, dok su na ulazu u Srbiju, zadržavanja promenljiva i kreću se oko 60 minuta.
Na teretnim terminalima zadržavanja su 30 minuta.
Na graničnom prelazi Preševo, na izlazu iz Srbije putnička vozila se zadržavaju 40 minuta, dok na graničnom prelazu Gostun, putnička motorna vozila na izlazu čekaju 90 minuta.
Zadržavanja na ostalim graničnim prelazima su oko pola sata.
Stanje na graničnim prelazima možete pratiti ovde

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.