Posle blokade tokom noći, prelaz Šid jutros otvoren

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle blokade tokom noći, prelaz Šid jutros otvoren

Prelaz Šid bio je tokom noći blokiran zbog velikog broja izbeglica koje su se našle na ničijoj zemlji kada je počela da pada kiša.

Prelaz je otvoren u 05.45h. Izbeglice su, pretnodno, autobusima prevezene do prihvatnih centara u Srbiji.

I dalje je na snazi zabrana ulaska u Hrvatsku vozilima registovanim u Srbiji, dok građani sa srpskim pasošima mogu nesmetano da uđu u Hrvatsku.

Na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj i dalje je na snazi zabrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prolaska teretnih vozila u tu zemlju, zbog čega je formirana kolona od oko 15 km.

Višesatna i duga zadržavanja kamiona su i na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom, dok je saobraćaj za teretna vozila na prelazu Mali Zvornik na izlazu trenutno obustavljen.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.