Posle 15 godina startuje Bokserska liga Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 15 godina startuje Bokserska liga Srbije

Derbijem u Valjevu između Metalca i Loznice sutra, posle 15 godine pauze, ponovo startuje Bokserska liga Srbije.

U prvenstvu će učestvovati ukupno šest ekipa, a u 1. kolu još se sastaju: "Naissus" Niš - Radnički Beograd i Vojvodina Novi Sad - Radnički Kragujevac.

Na konferenciji za medije u Tržnom centru u Rajićevoj predstavili su se mladi asovi srpskog boksa, među kojima i Đorđe Bujišić, koji je nedavno osvojio srebro na elitnom takmičenju "Zlatni pojas" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Rumuniji.

"Nakon 15 godina ligaško takmičenje ugledaće svetlost dana na radost nas ljubitelja plemenite veštine, kako boksera, bokserskih radnika, tako i svih poklonika ovog sporta. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji će odmeriti snage u osam težinskih kategorija, dok će se šampion znati u maju kada je planiran završetak Bokserske lige Srbije", izjavio je direktor Nikola Milinković.

Konferenciji su prisustvovali i mladi asovi boksa Srbije, akteri budućih ligaških okršaja: Petar Stošić (Naišus Niš), Đorđe Bujišić (Radnički Beograd), Stefan Panić (Loznica), Aleksa Mitić (Naišus Niš), Veljko Gligorić (Vojvodina Novi Sad) i Slobodan Jovanović (Radnički Kragujevac).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Posle 15 godina vraća se bokserska Superliga

Izvor: B92, 17.Okt.2018

Derbijem u Valjevu između Metalca i Loznice, posle 15 godine pauze, ponovo startuje Bokserska liga Srbije...U prvenstvu će ucecstvovati ukupno šest ekipa, a u 1. kolu još se sastaju: "Naišus" Niš - Radnički Beograd i Vojvodina Novi Sad - Radnički Kragujevac...Na konferenciji za medije u Tržnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.