Poslanik Boris Bursać: Borba protiv svih oblika kriminala prioritetni cilj za predsednika i Vladu Republike Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021, 20:54

Poslanik Boris Bursać: Borba protiv svih oblika kriminala prioritetni cilj za predsednika i Vladu Republike Srbije

Narodni poslanik Dr Boris Bursać izjavio je za portal Srbija Danas da je borba protiv svih oblika kriminala u vrhu prioriteta pre svega predsednika, ali i Vlade Rebulike Srbije.

- Srbija je kao jedan od prioritetnih ciljeva postavila borbu protiv organizovanog kriminala ali takva borba nije nimalo laka jer se pripadnici organizovanih kriminalnih grupa neće lako povući i odustati od ogromnih interesa koje imaju. Jako je bitno da čitavo društvo podrži napore predsednika Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je započeo ovu borbu i zauzme jedan jasan i odlučan stav da za kriminalne grupe u Srbiji više nema mesta - kaže Bursać.

On navodi da dok sa jedne strane postoji borba za jaku Srbiju, njen ekonomski oporavak i povratak međunarodnog ugleda, za bolji standard i život građana, sa druge strane nalazi se perfidna i beskurpulozna borba za profit.

- Stoga naš stav ovde mora biti jasan, moramo da pokažemo da je država jaka, da sa institucijama nema igranja, da se nikakve veze između predstavnika institucija i kriminalaca neće tolerisati i da niko od njih neće biti zaštićen. S tim u vezi Predsednik ima moju a sasvim siguran i podršku svih časnih i poštenih građana Srbije - zaključio je Bursać.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.