Poslanici opozicije nastavljaju cirkus

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 11:03

Poslanici opozicije nastavljaju cirkus

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić odložio je danas početak posebne sednice Skupštine Srbije.

Na sednici treba da se nastavi rasprava o zahtevu dela opozicije za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, zbog nedostatka kvoruma.

Orlić je u 10.20 sati rekao da je u sali prisutno 60 poslanika, odnosno da nema kvoruma za početak sednice, nakon čega je njen početak odložio za 11.00.

Odsutan je čak i Miroslav Aleksić, koji je njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovlašćeni predstavnik za ovu tačku, a nisu došli ni: Đordje Miketić, Miloš Jovanović, Borislav Novaković, Siniša Kovačević, Boško Obradović, Pavle Grbović, Marinika Tepic...

Orlić je naveo da nisu prisutni poslanici opozicije, koji su i tražili održavanje posebne sednice radi utvrđivanja odgovornosti nakon masovnih ubistava početkom maja u Beogradu i okolini Mladenovca, kada je stradalo 20 osoba.

Kako "Alo.rs" prenosi, poslanici su jedva dočekali da se konstatuje da kvoruma nema i brže-bolje su istrčali iz sale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Orlić: Opozicija nezadovoljna jer u stenogramima ne piše ono što bi oni želeli

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2023

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas da su stenogrami sa sednica parlamenta dostupni, a da su poslanici opozicije nezadovoljni zato što u njima ne piše ono što bi poslanici želeli da piše.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.