Poslanici o elektronskom zakonu i parlamentarnim delegacijama

Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o "elektronskom zakonu" i parlamentarnim delegacijama

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu raspravom o više predloga zakona, među kojima su Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju.

Poslanici će razmotriti i predloge izmena Zakona o državnim službenicima i Zakona o informacionoj bezbednosti. Na dnevnom redu je i utvrđivanje sastava stalnih delegacija Skupštine Srbije u međunarodnim parlamentarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << institucijama, kao i više predloga izmena odluke o izboru članova i zamenika članova skupštinskih odbora, koje su podnele poslaničke grupe Srpske radikalne stranke, Srpske napredne stranke i "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije".

Dnevni red prve sednice jesenjeg zasedanja usvojen je juče posle osmočasovne skupštinske rasprave koju su obeležile brojne pauze i problemi sa utvrđivanjem kvoruma.

Početak sednice zakazan je za 10 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslanici o Akademiji za javnu upravu, ali i o pivu, fronclama, Kebi i BIA

Izvor: Blic, 04.Okt.2017

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu raspravom o više predloga zakona, među kojima su Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju...Međutim, osim dnevnog reda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.