Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Nov.2013, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica iz Srbije izvjestiteljica za NVO u Vijeću Evrope

Poslanica Skupštine Srbije Nataša Vučković  izabrana je za izvjestiteljicu  Parlamentarne skupštine  Vijeća  Evrope (PS VE) o problemu ograničavanja rada nevladinih organizacija u Evropi, saopćeno je danas iz  Skupštine Srbije. Vučković  je poslije imenovanja rekla da je civilno društvo važno za demokraciju i da je pravo na udruživanje jedno od osnovnih ljudskih prava.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nataša Vučković izvestilac PSSE za rad NVO u Evropi

Izvor: Blic, 06.Nov.2013

Poslanica Skupštine Srbije Nataša Vučković izabrana je za izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) o problemu ograničenja rada nevladinih organizacija u Evropi, saopšteno je danas iz republičkog parlamenta...Vučković je članica stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.