Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 14:17

Poskupljuje voda u Novom Pazaru

Usluge vodovoda i kanalizacije u Novom Pazaru poskupeće uskoro za 10 odsto, objavio je danas Radio Sto plus.

Poslednje povećanje cena usluga vodovoda i kanalizacije u Novom Pazaru bilo je u avgustu 2017. godine, od kada to domaćinstva košta 55,13 dinara, a privredu 123,43, što je manje nego u Kraljevu, Kruševcu ili Užicu.

Odluka o poskupljenju će na predlog Gradskog veća sutra biti pred odbornicima Skupštine grada.

U JKP "Vodovod i kanalizacija" su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tražili povećanje cene za 15 odsto, da bi servisirali tekuće finansijske obaveze i obezbedili održivost tehničkog sistema tog preduzeća čiji su najveći troškovi električna energija koju mesečno plaćaju četiri do četiri i po miliona dinara, i održavanje vodovodne mreže i crpnih stanica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Poskupljuje voda u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 28.Okt.2020

Cena vode i kanalizacije u Novom Pazaru poskupeće uskoro za 10 odsto, saznaje radio Sto plus. Ova odluka, a na predlog Gradskog veća, naći će se sutra pred odbornicima Skupštine grada, a povećanje se odnosi na privredu, neprivredu i lokale, škole, zdravstveni centar, humanitarne ustanove, kamenjare,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.