Poskupeo taksi prevoz u Beogradu

Izvor: B92, 07.Nov.2012, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupeo taksi prevoz u Beogradu

Beograd -- Uprkos tome što je benzin pojeftinio peti put zaredom, u Beogradu je od danas skuplji taksi prevoz. Cena je, u zavisnosti od zone, veća za 16 do 19 odsto.

Polazak košta 170 dinara, a kilometar vožnje u prvoj zoni 65 dinara. Prema novom cenovniku, pređeni kilometar u drugoj zoni taksisti će naplaćivati 85, a u trećoj zoni 130 dinara. Jedino se cena čekanja, od 750 dinara po satu, za sve zone, neće promeniti.

Poslednji put, pre ovog poskupljenja, taksisti su povećali cenu svojih usluga pre četiri godine, kada je litar benzina koštao oko sto dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poskupeo taksi prevoz u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2012

U Beogradu je od danas skuplji taksi prevoz, uprkos tome što je benzin pojeftinio peti put za redom. Cena je, u zavisnosti od zone, veća za 16 do 19 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.