Posetite karneval u Veneciji za 115 evra

Izvor: Blic, 10.Jan.2013, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite karneval u Veneciji za 115 evra

Svako od nas je bar jednom poželeo da poseti karneval u Veneciji, a sada vam portal "Superodmor.rs" to i omogućava, i to za samo 115 evra.

Karneval u Veneciji svake godine poseti mnogo turista

Ponuda koju vam nudi portal sa objedinjenom ponudom svih agencija i aranžmana "Superodmor.rs" na kom možete uporediti sve aranžmane, uključuje dva polupansiona u hotelu sa tri zvezdice u Lido di Jesolu i autobuski prevoz.

A ukoliko ovaj aranžman rezervišete danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostvarićete popust od 10 evra.

Venecija je istorijski grad sa bogatom i burnom istorijom. U srednjem veku Republika Venecija je bila jedna od vodećih sila u ovom delu Evrope.

Na njenoj teritoriji su se odigravali krstaški ratovi. Bila je centar i raskršće trgovačkih puteva, posebno pšenice, začina i svile. Od XIII do XVII veka Venecija je bila centar umetnosti i poreklo nekoliko umetničkih pravaca.

Polazak je zakazan za 7. februar, a po samom dolasku sledi obilazak "Serenisime", Obale Slovena, Mosta uzdisaja, Duždeve palate, Trga Sv. Marka, Zvonika, crkve Sv.Marka, satne kule, Mosta Rialto... Fakultativno možete otići na jednodnevni izlet autobusom u Padovu - Veronu, ali i obići Palmanovu - Outlet Village.

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći ovde.

Povezane vesti: Šopingujte u Trstu i obiđite Veneciju za 67 evra Dva dana karnevalske čarolije u Veneciji za samo 115 evra! Nova godina u Veneciji za 99 evra Šopingujte u Veneciji i Trstu za 71 evro Šopingujte u Trstu i Veneciji za 71 evro

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.