Posetioci plaže za život male Nikoline Ristić

Izvor: Danas, 10.Avg.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetioci plaže za život male Nikoline Ristić

Na predlog novinarke Radija 021 Gordane Ćosić, akcija "Humani ponedeljak" Gradskog zelenila, danas će biti posvećena prikupljanju sredstava za odlazak na operaciju jedanaestogodišnje Novosađanke Nikoline Ristić u Štutgart.

Nikolini je pre tri godine dijagnostikovan tumor vilice i od tada traje njena borba za život. Posle nekoliko operacija i hemoterapije, tumor joj se povlači. Međutim, januara prošle godine podmukla bolest ponovo se vraća i tada počinje nova borba >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << za život. Za operaciju u Nemačkoj, kojoj bi joj bio operisan oboleli deo vilice, potrebno je sakupiti 67.300 evra.

Radio 021 i "Gradsko zelenilo" zajednički pozivaju sve ljude dobre volje da danas posete gradsku plažu i donacijom učestvuju u lečenju naše male sugrađanke.

Pomoć Nikolini je hitna, jer ona u Nemačkoj mora da bude za najviše dve do tri nedelje.

Svi mogu da učestvuju u akciji

Svi oni koji ne budu bili u mogućnosti da posete Štrand, pomoć mogu da uplate na dinarski račun koji je otvoren u Erste banci: Za NIKOLINU RISTIĆ u humanitarne svrhe, br. 908-34001-19 model 97, a poziv na broj je: 178704478260.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.