Poruka mu uništila život: Poslao seksi SMS svima iz imenika i - završio u zatvoru! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Sep.2012, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka mu uništila život: Poslao seksi SMS svima iz imenika i - završio u zatvoru! (FOTO)

Instruktor plivanja Kreg Evans (24), u osuđen je na osamnaest meseci zatvora nakon što je greškom poslao erotsku poruku svim brojevima u telefonu, umesto samo svojoj devojci. Problem je bio što su se u imeniku našle i dve njegove maloletne učenice.

On je u intimnoj poruci, pitao svoju devojku da li bi se upustila u seksualne odnose sa njim "telo na telo" i da li bi volela da to radi "brzo ili sporo".

Nažalost, samo jednim pogrešnim pokretom prsta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na njegovom Blekberiju, i poruka je završila u Blekberi mesendžeru i otišla na sve brojeve telefona koje je Kris imao u imeniku.

Pored poniženja koje je doživeo nakon što je cela porodica pročitala poruku, Kreg je optužen za podsticanje i izazivanje deteta da uđe u seksualne odnose, nakon što su dve učenice od 13 i 14 godina dobile njegovu poruku.

Nakon donošenja presude Krisovi advokati su se žalili Višem sudu u Londonu objašnjavajući da je u pitanju samo loša upotreba telefona.

Sudija Elijas je priznao i prvo smanjio Krisu kaznu na devet meseci, da bi je potpuno poništio uzimajući u obzir "neobične činjenice vezane za ovaj slučaj" i zaključio "da poruka nije imala zlu nameru jer je poslata svima u imeniku, uključujući i roditelje optuženog".

(Daily mail, 24sata.rs)

Foto: guliver/thinkstock, Daily mail

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Greškom poslao 'seksi' poruku svima u imeniku

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2012

Craig Evans (24) osuđen je na 18 meseci zatvora pod optužbom da je decu pozivao na seksualni odnos. Oslobođen je nakon što je sucima objašnjeno da je poruku eksplicitnog sadržaja greškom poslao svim kontaktima u imeniku, uključujući i članovima porodice.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.