Poruka iz Rusije: Jasan stav o Srbiji; Neprijateljske akcije

Izvor: B92, 06.Jun.2022, 12:41

Poruka iz Rusije: Jasan stav o Srbiji; "Neprijateljske akcije"

Zatvaranje neba od strane jednog broja zemalja za avion ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova na putu ka Srbiji pomeriće raspored susreta.

To je rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Naravno, ovakvi neprijateljski postupci prema našoj zemlji i našim visokim funkcionerima ne mogu da izazovu veće probleme, ali mogu dovesti do toga da se rasporedi nekih razgovora pomere", rekao je Peskov.

On je dodao da ovaj događaj neće uticati na odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusije sa prijateljskim zemljama, kao što je Srbija.

"Dakle, da, unosi se izvesna nelagodnost u nastavak našeg diplomatskog rada, ali neprijateljske akcije nisu u stanju da spreče nastavak rada naše diplomatije", zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Zatvaranje neba za Lavrova neće uticati na naš odnos sa Srbijom

Izvor: Danas, 06.Jun.2022

Zatvaranje neba od strane jednog broja zemalja za avion ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova na putu ka Srbiji pomeriće raspored susreta, ali neće značajno uticati na odnose, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.