Poruka iz Napulja: Loše nam se piše VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 12:54

Poruka iz Napulja: Loše nam se piše VIDEO

Napulj -- Predsednik južne regije Kampanja Vicenzo de Luka oglasio se novom porukom i pokazao snimak sa privatne proslave u centru Napulja.

Prema njegovim rečima, nakon proslave 30 učesnika je testirano pozitivno na kovid 19.

Pored ovih 30 mladih zaraženih, medicinari moraju da testiraju još 150 osoba za koje je utvrđeno da su bili u kontaktu za njima.

"Kada smo doneli meru zabrane okupljanja više od 20 osoba, čak i na privatnim proslavama, uradili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo to da bi zaštitili zdravalje svih nas. Ako se ovakve proslave nastave da se održavaju tajno i uprkos zabrani, na još 10 ili 20 mesta, loše nam se piše, i situacija postaje opasna. Moramo se disciplinovati i ponašati kao na vrhuncu pandemije u februaru, martu i aprilu”, poručio je De Luka građanima.

Regija Kampanja je već nekoliko sedmica prva na listi u Italiji, po broju zaraženih od Kovida-19. U poslednja 24 sata više od 400 osoba je tesitrano pozitivno na novi korona virus.

Na vrhuncu pandemije u Italiji, južna regija Kampanja imala je realtivno mali broj zaraženih, ali se situacija okrenula na loše posle godišnjih odmora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAKON PROSLAVE U NAPULJU 30 GOSTIJU POZITIVNO NA KORONU Prekršili su mere zabrane i lumpovali, bili su u kontaktu sa još 150 ljudi

Izvor: Kurir, 04.Okt.2020

U najnovijoj video poruci kojom se predsednik južne regije Kampanja, Vinčenzo de Luka, direktno putem Fejsbuka obratio građanima regije, pokazao je snimak jedne privatne proslave koja je održana u istorijskom centru Napulja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.