Izvor: Mondo, 16.Nov.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Cukerbergu: OD*EBI!

Poznati glumac poslao jedinstvenu poruku Marku Cukerbergu - na više načina jedinstvenu…

Glumac i sad umetnik, slikom i porukom napisanom u binarnom sistemu poručio je Marku Cukerbergu da od*ebe, jer, kako kaže u svom tvitu, uz koji je priložio i svoj crtež “Znamo ko si i znamo šta si radio“.

HuffPost objašnjava, ako ne znate, da se ova i mnoge prethodne poruke, koje je Džim Keri uputio direktoru i suosnivaču Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mreže, odnosi na činjenicu da je postojalo mešanje ruskih vlasti u izbor Trampa za predsednika SAD 2016. godine i kasnije dokaze da je Facebook opstruirao istragu o tom slučaju, koja još uvek praktično i traje.

Pročitajte i ovo: Cukerberg tvrdi da smo mi krivi što se Facebook raspada

Keri je bio jedan od investitora u Facebook mrežu, ali je u februaru 2018, nakon što su isplivali dokazi o umešanosti Facebook mreže i Rusa u rezultate izbora prodao svoj udeo, obrisao profil i pozvao sve druge, slične njem da učine isto “jer je Facebook zaradio na rezultatima izbora i ne čini i dalje dovoljno da to ispravi“.

Mark Cukerberg niti služba za medije Facebook mreže nisu reagovali još uvek.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.