Portret: Transformacija mladog tate u kriminalca povratnika

Izvor: Blic, 16.Maj.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portret: Transformacija mladog tate u kriminalca povratnika

Kevin Sejer (26), mladi otac iz Tulahome u Tenesiju (SAD), sa dugim kriminalnim dosijeom i izraženom skonošću za ukrašavanje sopstvenog tela, ovog vikenda je, rukujući pištoljima, nehotice ustrelio u grudi svoju 13-mesečnu ćerku Prisi. Sejer i partnerka Kajla Vinters sa ćerkicom Prisi, koja je ranjena u grudi. Par ima još jedno dete, koje se leči od tumora na mozgu

Zahvaljujući brzoj medicinskoj intervenciji devojčica je u stabilnom, mada još kritičnom stanju, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografije iz policijske kartoteke dokumentuju preobražaj njenog oca iz momka svežeg lica u temeljno istetoviranog prestupnika.

Ove fotografije snimljene su u peroidu od 2006. godine, do danas. Na njima se vidi kako je Sejer, koji se na svom fejsbuk profilu predstavlja kao “tetovažer” i vlasnik bodi art salona “Vajt boj tatu kompani”, prošao preobražaj od momka svežeg lica, do kriminalca povratnika.

... U godinama koje su usledile, usledila su i nova hapšenja...

Ovako Kevin Sejer izgleda danas...

Svedoci tvrde da je Sejer devojčicu nehotice pogodio kada je jedan od dva pištolja kojima je rukovao opalio dok je pokazivao kako su im delovi međusobno zamenjivi.

Dete je hitno prebačeno u dečiju bolnicu Monro Karel u Vanderbiltu, dok je ocu koji je nemarno rukovao oružjem određen pritvor uz kauciju od 20.000 dolara.

Drugo dete se bori tumorom na mozgu

Da porodična tragedija bude veća, mladi Sejer - na čijem fejsbuk profilu se mogu pročitati i “mudrosti” kao što su: "veroispovest: teroristički vod" i "politička uverenja: AK-47 deli pravdu" - i njegova partnerka Kajla Venters imaju i sinčića Lendina, koji se bori sa tumorom na mozgu. Porodica i prijatelji su oganizovali akcije dobrovoljnog davanja krvi i prodavali majice kako bi mu omogućili adekvatno lečenje, a ove nedelje se vratio u bolnicu na hemoterapiju, nakon dvonedeljnog odmora kod kuće.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portret: Transformacija mladog tate u kriminalca povratnika

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2013, 21:17

Kevin Sejer (26), mladi otac iz Tulahome u Tenesiju (SAD), sa dugim kriminalnim dosijeom i izraženom skonošću za ukrašavanje sopstvenog tela, ovog vikenda je, rukujući pištoljima, nehotice ustrelio u grudi svoju 13-mesečnu ćerku Prisi.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.