Portal 021: Uhapšen jer je devojku unakazio nožem i vrelom peglom

Izvor: Beta, 14.Mar.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portal 021: Uhapšen jer je devojku unakazio nožem i vrelom peglom

Novosadska policija uhapsila je Dj.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021 (021.rs).Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, navodi taj portal.Dodaje se da je devojka prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje za grudnu hirugiju.U ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama, navodi portal.Kako su za 021 naveli u tom institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.Muškarac je priveden i odredjen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.U policiji su za 021 potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TEŽAK ZLOČIN U NOVOM SADU! Motkom PROBIO DEVOJCI PLUĆA, POLOMIO JOJ REBRA, nožem joj ISKASAPIO LICE I ISPEKAO JE PEGLOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs..Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije...Kako se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.