Porodila se žena pozitivna na korona virus, beba prebačena na intenzivnu negu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se žena pozitivna na korona virus, beba prebačena na intenzivnu negu

Beba je zadržana na intenzivnoj nezi na Ginekološko-akušerskoj klinici jer je pre vremena rođena, a majka je prebačena na Infektivnu kliniku.

Trudnica pozitivna na koronavirus porodila se na Ginekološko-akušerskoj klinici (GAK) u Skoplju.

Kako navode lokalni mediji, 27-godišnja žena iz Kumanova se porodila u posebno izolovanoj prostoriji i tokom porođaja su poštovani svi protokoli za zaštitu doktora i medicinskog osoblja od koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Beba čija je MAJKA ZARAŽENA virusom korona, danas ide kući

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020

Beba, koju je prošlog petka u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" rodila žena iz Valjeva zaražena korona virusom, biće puštena danas iz ove ustanove Beba, koju je prošlog petka u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" rodila žena iz Valjeva zaražena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.