Porodila se u metrou

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se u metrou

Rodila sinčića na putu do lekara. Iz voza izašla sa smotuljkom iz kojeg je virila bebica sa još nepresečenom pupčanom vrpcom

FILADELFIJA - Čestitamo! Amerikanka čije ime nije saopšteno porodila se u prepunom vagonu filadelfijskog metroa.

Policajac Lojd Rodžers i njegov kolega nisu krili iznenađenje kada im je na stanici Olni prišla žena sa smotuljkom odeće iz kojeg je virila glavica novorođenčeta  koje je s njom još bilo povezano pupčanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vrpcom.

Srećna majka ga je zamotala u svoju odeću koja joj se našla pri ruci, a iznenađeni putnici su je slikali mobilnim telefonima i prilazili da joj čestitaju.

Trudnica je pošla kod lekara na kontrolu, ali njenom sinčiću se više nije čekalo. Kontrakcije je dobila u metrou i ubrzo se i porodila.

Policajcima na stanici je prišla s rečima: "Ovo je moja beba... Samo što sam se porodila". Policajac Rodžers, koji ima ćerkicu, pohitao je da donese makar neko ćebence kako bi utoplio bebu do dolaska hitne pomoći.

"Sreća i radost koji su joj se videli na licu... To je neopisivo... Tako nešto ne može da se objasni ni za hiljadu godina", ispričao je.

Hrabra mama i njen mališan su dobro, objavio je Dejli mejl.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Porodila se u metrou

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2012, 02:30

Rodila sinčića na putu do lekara. Iz voza izašla sa smotuljkom iz kojeg je virila bebica sa još nepresečenom pupčanom vrpcom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.