Porodična tragedija u Zemunu: Sin se obesio zbog smrti majke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Zemunu: Sin se obesio zbog smrti majke

Tela Milke (85) i Slavka Bakića (60) pronađena su danas u kući u Zemunu, na Vojnom putu. Majku i sina je pronašao rođak, koji je obavestio policiju.

Kako se saznaje, Milka je bila nepokretna i umrla je prirodnom smrću, a Slavko se obesio u pomoćnom objektu kad je video mrtvu majku.

Slavko je bio veoma vezan za roditelje, o kojima je brinuo. Inače, bio je zaposlen na Poljoprivrednom fakultetu kao tehničko osoblje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sin se OBESIO kad je video MRTVU majku: Detalji porodične tragedije u Zemunu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020

Milka je bila nepokretna i umrla je prirodnom smrću, a Slavko se obesio u pomoćnom objektu kad je video mrtvu majku TELA Milke (85) i Slavka Bakića (60) pronađena su danas u kući u Zemunu, na Vojnom putu. Majku i sina je pronašao rođak, koji je obavestio policiju. Kako saznajemo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.