Porodična tragedija u Surčinu

Izvor: RTS, 22.Mar.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Surčinu

Trostruko ubistvo i samoubistvo u beogradskom naselju Surčin. Kako RTS saznaje, muškarac poreklom iz BiH ubio je rođaka, njegovog sina i unuče, a potom izvršio samoubistvo.

U beogradskom naselju Surčin, oko 12.20, Cvijan Papović (56) iz Zvornika u BiH ubio je rođaka, njegovog sina i unuka, a potom izvršio samoubistvo.

Kako saznaje reporter RTS-a, ubica je ušao u kuću u kojoj su bile žrtve i zapretio da će pobiti sve muškarce. Potom ih je odveo u podrum >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i iz automatske puške ispalio više hitaca.

Policija je saopštila da su stradali članovi porodice Mićić - Srećko (55), Srđan (29) i trogodišnje dete. Papulić, bivši pašenog Srećka Mićića, na njih je pucao iz automatskog oružja nakon svađe.

U kući u Skojevskoj ulici 25 nalazile su se četiri žene, koje nisu povređene.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je ta služba prvi poziv da je u Skojevskoj upucano dete dobila u 12.15. Dete je zatim prevezeno u ambulantu u Surčinu, gde je konstatovana smrt.

"Oko 12.30 dobili smo poziv da se u Ulici palih boraca dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo", rekla je Nada Macura.

Uviđaj je na licu mesta izvršio istražni sudija Višeg suda u Beogradu, kao i specijalizovna služba beogradske Uprave kriminalističke policije.

Rasvetljavaju se okolnosti događaja, navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.