Porodična tragedija u Nišu

Izvor: RTS, 24.Jul.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Nišu

Hicima iz vatrenog oružja u Nišu ubijena S.Đ. rođena 1977. godine. Za ubistvo osumnjičen otac devojke, star 60 godina koji je u bekstvu.

Niška policija potvrdila je da se na Vizantijskom bulevaru u Nišu dogodila porodična tragedija kada je otac iz vatrenog oružja ubio ćerku, ometenu u razvoju.

Istražni sudija Višeg suda u Nišu Nebojša Žikić potvrdio je da je ubijena S.Đ, rođena 1977. godine, hicima iz vatrenog oružja, najverovatnije pištolja kalibra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 7.65 mm.

Žikić je konstatovao na telu ubijene tri ustrelne rane u predelu grudi. Telo je pronašla majka koja je u trenutku ubistva bila kod komšija.

Za ubistvo je osumnjičen otac devojke, star 60 godina koji je u bekstvu. Za njim policija i pripadnici Žandarmerije intenzivno tragaju, jer se posle ubistva uputio u nepoznatom pravcu.

U policiji kažu da je otac pucao u stanju rastrojstva, a nezvanično saznajemo da je razlog tragediji teška materijalna situacija u kojoj se ta porodica našla.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac ubio ćerku ometenu u razvoju

Izvor: Mondo, 24.Jul.2012

Policija sumnjiči S.Đ. da je ubio svoju ćerku, koja je od svoje treće godine usled bolesti ostala ometena u razvoju, jer više nije mogao da brine o njoj.

Nastavak na Mondo...

Otac ubio ćerku ometenu u razvoju

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2012, 01:34

Nišlija S. Đ. hicima iz pištolja ubio je ćerku (35) koja je psihički obolela kad je imala tri godine. Ubica je u bekstvu i policija intenzivno traga za njim ..U Nišu je u utorak uveče hicem iz pištolja ubijena S. Đ. (35), a za ubistvo je policija osumnjičila njenog oca. Osumnjičeni je star...

Nastavak na NaDlanu.com...

U Nišu otac ubio bolesnu ćerku

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2012

Hicima iz vatrenog oružja u Nišu ubijena S.Đ. rođena 1977. godine. Za ubistvo osumnjičen otac devojke, star 60 godina koji je u bekstvu, objavili su beogradski mediji.Hicima iz vatrenog oružja u Nišu ubijena S.Đ. rođena 1977. godine. Za ubistvo osumnjičen otac devojke, star 60 godina koji je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Otac osumnjičen da je ubio bolesnu ćerku

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2012

Hicima iz vatrenog oružja u Nišu je ubijena S.Đ. rođena 1977. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.