Porodična tragedija kod Niša

Izvor: RTS, 16.Avg.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija kod Niša

Policija pronašla tri tela u automobilu, u mestu Dabilo kod Niša. Kako RTS nezvanično saznaje, čovek je ubio nevenčanu suprugu i dete, pa izvršio samoubistvo.

Tri tela pronađena su u okolini Niša, a kako RTS nezvanično saznaje, čovek je ubio nevenčanu suprugu i dete i potom izvršio samoubistvo. Kako saznajemo, reč je Radetu S. (44), njegovoj supruzi N.A. (33) i šesnaestogodišnjem detetu.

Policija je saopštila da je u 14.50 u ataru sela Kamenica u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opštini Pantelej u autu pronašla tri beživotna tela. Policija je saopštila da još nema informacija kada se ubistvo dogodilo. Kako ističu, u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Tela su pronađena u automobilu "zastava 128" niških registracija u mestu Dabilo koje se nalazi na pola puta između sela Kamenice i izletišta "Kamenički vis". Policija obavlja uviđaj, a na licu mesta je i istražni sudija Tomislav Trajković.

Mesto ubistva obezbeđuju jake policijske snage. Osim više inspektora kriminalističke policije, na licu mesta je i vozilo hitne pomoći. Saobraćaj prema "Kameničkom visu" je obustavljen.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.