Porodična svađa- čekićem po glavi

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična svađa- čekićem po glavi

Smederevo -- Smederevska policija uhapsila Aleksandra A. (75) iz Smedereva zbog sumnje da je pokušao da ubije sina M.A. (49) udarajući ga čekićem u glavu.

Aleksandar je osumnjičen da je danas, oko 10.20, u hodniku zajedničke kuće u naselju "Prva lipska rampa", verovatno u toku svađe zbog nerešenih porodičnih i imovinskih odnosa, više puta čekićem udario M.A. (49) po glavi, navedeno je u saopštenju policije.

Kasnije je osumnjičeni pozvao policiju i prijavio se.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ekipa Hitne pomoći je kod povređenog konstatovala teške telesne povrede, opasne po život, i prevezla ga u beogradski Urgentni centar.

Osumnjičeni će danas, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužiocu u Smederevu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Smederevo: Uhapšen zbog pokušaja ubistva sina

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2014, 00:06

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su Aleksandra A. (75), iz Smedereva osumnjičenog da je pokušao da ubije svog sina M. A. (49) udarcima čekićem u glavu. Motiv su nerazjašnjeni imovinski odnosi. Lekari Hitne pomoći su kod povređenog konstatovali teške telesne povrede, opasne po...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.