Porodica žrtava izgubile poverenje u institucije Srbije

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica žrtava izgubile poverenje u institucije Srbije

Fond za humanitarno pravo (FHP) podsetio je juče da se navršilo 27 godina od zločina koji je počinjen u selu Lovas (Hrvatska), kada je tokom oktobra i novembra 1991. godine ubijeno oko 70 meštana Lovasa, uglavnom hrvatske nacionalnosti, te da se za ovaj zločin pred domaćim pravosuđem već više od 10 godina vodi krivični postupak, koji do danas nije pravosnažno okončan. Članak Porodica žrtava izgubile poverenje u institucije Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog zločina u Kukujevcima

Izvor: Danas, 18.Okt.2018

Fond za humanitarno pravo (FHP) podneo je 16. oktobra 2018. godine Tužilaštvu za ratne zločine Srbije krivičnu prijavu protiv nekoliko N. N. lica zbog ubistva tri člana porodice Matijević 1992. godine u Kukujevcima (opština Šid, Srbija). Članak Krivična prijava zbog zločina u Kukujevcima se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.