Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica se priprema za kraj: Sve je manje optimizma za Mandelu

Dok bivši južnoafrički predsjednik Nelson Mandela (94) provodi 18. dan u bolnici u Pretoriji, članovi uže porodice navodno su se u tajnosti okupili u njegovom rodnom mjestu Qunu. Posljednjih dana sve je manje optimizma i strahuje se da je Madiba, kako ga odmilja zovu u Qunu, blizu kraja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ODLAZI U LEGENDU: Porodica se polako oprašta od Mandele

Izvor: Kurir, 26.Jun.2013, 06:59

PRETORIJA - Svi tuguju...Porodica bivšeg južnoafričkog lidera i dobitnika Nobelove nagrade za mir Nelsona Mandele (94), koji se čitavog života borio za jednakost ljudi u svetu, polako se oprašta od njega jer je sve manje nade da će mu biti bolje. Naime, Mandela je pre 18 dana završio u bolnici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.