Izvor: Beta, 12.Mar.2010, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica i državni zvanicnici na Djindjićevom grobu

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Članovi porodice i državni zvaničnici položili su jutros u Beogradu cveće i vence na grob ubijenog premijera Srbije Zoran Djindjića.

Do Djindjićevog groba u Aleji zaslužnih na Novom groblju zajedno su došli supruga Ružica i sin Luka Djindjić, predsednik Srbije Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, potpredsednik vlade Božidar Djelić i ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Na sedmu godišnjicu ubistva lidera DS-a i predsednika Vlade Srbije, grob su posetili i ostali ministri iz redova Demokratske stranke, G17 plus i Srpskog pokreta obnove, ministri iz Djindjićeve vlade, gradonačelnik Beograda Dragan Djilas i gradski funkcioneri, omladina Demokratske stranke i stipentisti Fonda "Dr Zoran Djindjić".

Predstavnici omladine DS-a došli su u organiozvanoj povorci od Vukovog spomenika a gradjanima koji su im se pridužili delili su bele ruže i sveće. Na Novom groblju je dugačka kolona gradjana, koji čekaju da odaju poštu Djindjiću.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.