Porodica i dalje traga za decakom nestalim u Mostaru 1982. godine

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica i dalje traga za decakom nestalim u Mostaru 1982. godine

Stariji Mostarci verovatno pamte događaj od pre skoro trideset pet godina, kada je nestao dvoipogodišnji Darko Stančević iz naselja Rudnik.

Dečak koji je nestao 21. decembra taj dan se vozio biciklom nedaleko od porodične kuće na Rudniku. Baka koja je čuvala dečaka, na trenutak je ušla u kuću i kada se vratila njega nije bilo, prenosi Pogled.ba.

O nestanku Darka usledile su mnoge priče, od toga da je ukraden, da se utopio u Neretvi pa i da ga je udarilo auto, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a da je nesavesni vozač sakrio telo.

Sve ove godine roditelji Darka nisu gubili nadu da će pronaći svog sina ipak, ni nakon toliko vremena, ova priča nije dobila srećan završetak.

Porodica ponovo poziva sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o dečaku sa slike da im se jave.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.