Porodica Dzener nekada Bili su sasvim obicna porodica danas su rijaliti zvezde

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Dzener nekada Bili su sasvim obicna porodica danas su rijaliti zvezde

Zahvaljujući šouu "U korak sa Kardašijanima" oni svakodnevno privlače pažnju medija. Međutim, nekada su živeli sasvim običnim životom, daleko od očiju javnosti.

Najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, Kajli Džener, objavila je na Instagramu fotku iz svog detinjstva. Na njoj pozira sa svojim ocem, biivšim olimpijcem Brusom Dženerom, koji je sada Kejtlin, svojom majkom Kris Džener, i starijom sestrom Kendal.

 Iako sada privlače pažnju skandalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koji se dešavaju samo u telenovelama, ova poznata porodica nekada je živela normalnim životom.

Te trenutke, koji su retko kome poznati, Kajli je želela da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 - Mislim da je ova slika nastala nakon što me je Kendal ošišala - napisala je Kajli pored fotografije.

Nekada skladna porodica, sada živi život prepun skandala, svađa, ljubomore i zavisti.

 Glava kuće, olimpijac Brus Džener, nakon 25 godina braka rešio je da se razvede od Kris, a zatim i promeni pol, a sve to ovekovečio je u svom rijalitiju "Ja sam Kejtlin".

Kris je sada u vezi sa 17 godina mlađim Korijem Gemblom, a ćerke svoju popularnost stiču provokativnim slikama i burnim načinom života.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.