Poreska inspektorka iz Niša krala novac

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska inspektorka iz Niša krala novac

Niška policija identifikovala je L.P. (42) iz Niša za koju se sumnja da je izvršila više krivičnih dela prevare i teške krađe lažno se predstavljajući kao poreski i sanitarni inspektor, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.
Sumnja se da je osumnjičena, predstavljajući se kao poreski inspektor, ulazila u tragovinske radnje i tražila od prodavaca novac kako bi proverila presek stanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a onda je koristeći nepažnju trgovaca deo novca zadržavala za sebe, navode iz policije.
Sumnja se da je L.P. predstavljajući se kao sanitarni inspektor na drzak način uzimala robu i pazar od prodavaca zbog neispravne dokumentacije čime je oštetila veliki broj pravnih i fizičkih lica, dodaju iz policije.

Policija je pozvala građane i pravna lica da se jave ukoliko smatraju da su oštećeni, a P. L. se sumnjiči da je na opisani način pribavila protivpravnu imovinsku korist od oko 80.000 dinara.
Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Nišu, napominju iz policije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lažna inspektorka pljačkala prodavce

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2014

Niška policija identifikovala je L.P. (42) iz Niša za koju se sumnja da je počinila više prevara i krađa lažno se predstavljajući kao poreska i sanitarna inspektorka, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu...Sumnja se da je ona, predstavljajući se kao poreska inspektorka, ulazila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.