Poreč: Turisti iz Srbije ostavljena uvredljiva poruka na autu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2020, 19:59

Poreč: Turisti iz Srbije ostavljena uvredljiva poruka na autu

Turista iz Srbije doživeo je neprijatnost u Poreču, kada mu je izgreban automobil, a ispod brisača ostavljena poruka sa uvredljivim sadržajem.

Na zagrebačkom portalu Index.hr objavljena je fotografija poruke u kojoj se iznosi niz uvreda na račun Srba i Srbije.

"Koljači, četnici, ubojice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 tisuća ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 milijuna. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu", stoji u poruci.

Turista navodi da je incident prijavio Turističkoj zajednici u Poreču.

U mejlu koji im je poslao kaže da "ne očekuje nikakvu pomoć, ali da ne želi da prećuti to što mu se dogodilo na plaži u Poreču". Dodaje da je automobil ostavio na mestu gde je predviđeno parkiranje, a kada se vratio, cela desna strana automobila bila mu je izgrebana.

Dodaje da je na letovanju u Poreču bio i prošle godine i da je svima hvalio tu destinaciju, navodi Index.hr.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.