Porast broja zaraženih u SAD

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 20:41

Porast broja zaraženih u SAD

Ukupan broj zaraženih u SAD prešao je dva miliona, a 14 država i Portoriko suočavaju se sa rekordnim povećanjem slučajeva tokom poslednjih sedam dana.

Iako neke države kažu da je to povezano sa povećanjem broja testrianih, mnoge od njih, kao što su to Aljaska, Arizona, Teksas, Kalifornija, Florida, Kentaki, Novi Meksiko, Severna Karolina, Teksas, među prvima su ublažile mere fizičkog distanciranja.

U Južnoj Karolini, koja je juče zabeležila rekordan broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novih slučajeva u jednom danu, teretane, restorani i saloni su otvoreni, navodi Bi-Bi-Si.

U Floridi je u nedelju zvanično registrovano više od 1.000 novoobolelih od kovida 19 peti dan zaredom, dok se Arizona suočava sa vrtoglavim porastom broja zaraženih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.