Popularnost mu svakim danom raste! Vučića i na drugom profilu zapratilo 50.000 ljudi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularnost mu svakim danom raste! Vučića i na drugom profilu zapratilo 50.000 ljudi! (FOTO)

Predsednik Srbije obratio se svojim pratiocima na Instagramu i zahvalio im na podršci

Nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu @buducnostsrbijeav prati pedeset hiljada ljudi, a za godinu dana od kako je otvoren na njemu je objavljeno više od 1.100 fotografija - od sastanaka sa svetskim državnicima do privatnih postova.

Predsednik se zahvalio na Instagramu svojim pratiocima na podršci koju mu pružaju.

- Hvala vam na poverenju, veri, energiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i volji da izgradimo Srbiju o kojoj smo sanjali! Živeli! - napisao je predsednik Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Feb 18, 2020 at 12:12am PST

Vučić je @buducnostsrbijeav nalog otvorio pre godinu dana, a uređuje ga savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević. Instagram nalog @buducnostsrbije je prvi predsednički nalog, otvoren u februaru prošle godine. Nazvan je po kampanji koju je tada predsednik otpočeo.

Pored ovog instagrama predsednik ima i nalog @buducnostsrbijeav, zvaničan predsednički twiter i fejsbuk nalog, tw -@predsednikrs i fb- @buducnosrbijeav.

Poznato je da predsednik insistira da fotografije budu što "običnije" tako da ih njegovi saradnici uglavnom prave telefonom. Pišu mu često pratioci, a predsednik na svom telefonu ima instaliran nalog tako da sve sam prati i čita, često sugerišući šta da se odgovori pratiocima.

Inače, predsednika Aleksandra Vučića na društvenoj mreži Tviter prati više od 305 hiljada, a na društvenoj mreži Fejsbuk više od 173 hiljada građana, što ga čini najpopularnijim političarem na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.